fbpx

Privacy Policy | Pop-Up-Games

Versie: V.0.1
Versie geldig vanaf: 1 januari 2019

Inhoudsopgave

  1. Introductie 2
  2. Verwerking van persoonsgegevens van klanten en partners. 3
  3. Verwerking van persoonsgegevens van nieuwsbriefabonnees 4
  4. Verwerking van persoonsgegevens van prospect, stakeholder-contacten en/of geïnteresseerde. 5
  5. Verstrekking aan derden 7
  6. Binnen de Europese Unie 8
  7.  Rechten omtrent uw gegevens 9

1. Introductie

Pop-Up-Games hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Pop-Up-Games houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Pop-Up-Games zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onderaan dit document.

2. Verwerking van persoonsgegevens van klanten en partners.

Persoonsgegevens van leden worden door Pop-Up-Games Nederland verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinden;
  • Communicatie over Pop-Up-Games, haar evenementen, producten en/of uitnodigingen;
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De overeengekomen opdracht;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Pop-Up-Games de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Leeftijd
  • Schoolnaam
  • Teamnaam
  • Groep
  • Geslacht
  • Stadspas / Stadspasnummer
  • (Zakelijk) Telefoonnummer;
  • (Zakelijk) E-mailadres;

Uw persoonsgegevens worden door Pop-Up-Games opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

3. Verwerking van persoonsgegevens van nieuwsbriefabonnees

Persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees worden door Pop-Up-Games verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Het inschrijving formulier Nieuwsbrief;
  • Het inschrijvingen formulier deelnemers.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Pop-Up-Games de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • E-mailadres.
  • Stadsdeel/omgeving

Uw persoonsgegevens worden door Pop-Up-Games Nederland opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men aangemeld is.

 

    4. Verwerking van persoonsgegevens van prospect, stakeholder-contacten en/of geïnteresseerde.

    Persoonsgegevens van prospect, stakeholdercontacten en/of geïnteresseerde worden door Pop-Up-Games verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

    • Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven en/of gerichte informatie.

    Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

    • Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of via koppeling op LinkedIn;

    Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Pop-Up-Games de volgende persoonsgegevens van u vragen:

    • Voornaam;
    • Tussenvoegsel;
    • Achternaam;
    • Telefoonnummer;
    • Bedrijfsnaam en functie
    • E-mailadres.

    Uw persoonsgegevens worden door Pop-Up-Games opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

    • Gedurende de periode dat men gezien wordt als een prospect, stakeholdercontact en/of geïnteresseerde.

    Verwerking van persoonsgegevens van medewerkers, stagiaires en vrijwilligers.

    Persoonsgegevens van Medewerkers, stagiaires en vrijwilligers worden door Pop-Up-Games verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

    • Uitvoering geven aan de arbeids- of stage-overeenkomst
    • Uitvoering geven aan melding Kamer van Koophandel
    • Opstellen Vrijwilligersovereenkomst.

    Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

    • De arbeids- of stage-overeenkomst
    • De inschrijving Kamer van Koophandel.

    Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Pop-Up-Games de volgende persoonsgegevens van u vragen:

    • Voornaam;
    • Tussenvoegsel;
    • Achternaam;
    • Telefoonnummer;
    • E-mailadres;
    • Geboortedatum;
    • Salarisgegevens;
    • Kopie ID;
    • BSN-nummer;
    • Bankgegevens;
    • (Pas)foto voor visitekaartjes en melding website.

    Uw persoonsgegevens worden door Pop-Up-Games opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

    • Gedurende de periode dat men een contract heeft en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

    5. Verstrekking aan derden

    De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

    Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

    • Het verzorgen van de internetomgeving;
    • Het verzorgen van de (financiële) administratie;
    • Het verzorgen van registratie voor events, meetings en trainingen
    • Het verzorgen van de salarisadministratie

    Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier uitdrukkelijk schriftelijk toestemming voor geeft.

    6. Binnen de Europese Unie

    Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan organisaties buiten de EU. Uitzondering hierop kan zijn dat wij informatie moeten uitwisselen met betrekking tot de uitvoer van onze werkzaamheden in Microsoft Office 365

    Minderjarigen
    Wij verwerken geen informatie van minderjarigen zonder toestemming van de ouders/voogd/vakdocent of schooldirecteur.

    Bewaartermijn
    Pop-Up-Games bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

    Beveiliging
    Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

    • Alle personen die namens Pop-Up-Games van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
    • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
    • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
    • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
    • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
    • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

    7. Rechten omtrent uw gegevens 

    U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

    Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

    1. Klachten
      Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

    Vragen
    Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

    Contactgegevens
    Pop-Up-Games
    Chris Lebeaustraat 5-F/E
    1062 DC Amsterdam
    info@popupgames.nl
    https://www.popupgames.nl

    Pop-Up-Games

    Onderdeel van Funtrax & BYTT

    Bezoekadres:

    Chris Lebeaustraat 5-F/E
    1062 DC, Amsterdam
    Contact
    Email: info@popupgames.nl

    Social

    Instagram & Facebook: @popupgameszo
    Snapchat: @popupgameszo